Back to top

Knuffelalarm! 

De zachtste teddyberen spaar je nu bij SPAR

Dit najaar ga jij op avontuur met de schattigste knuffels van het hele land! Spaar nu voor de Big Nose Buddies bij SPAR: superzachte en superschattige knuffelberen om noooooit meer los te laten. 

Verzamel van 27 augustus tot en met 6 oktober de hele Big Nose Buddies berenfamilie in je SPAR-winkel! 

Verzamel de schattige Nose Buddies:

Elke mooie Nose Buddy is gemaakt van de zachtste pluche met schattige voetjes en mooie, zwarte ogen. Hun naam hebben de Big Nose Buddies te danken aan hun schattige, dikke snoet. Die neus zorgt er niet alleen voor dat ze er zo mooi uitzien, maar stuurt hen ook in de richting van allerlei lekkers. Opgepast met die koekjes, dus!
 

Deze bruine beren zijn op zoek naar een knuffelmaatje. Wie wordt jouw nieuwe vriendje? 

Big Nose Buddy 10cm

Dit klein maar superschattig knuffelbeertje neem je overal mee naartoe. Door het mini-formaat wordt dit je nieuwe reisbuddy. Troost én plezier verzekerd met mini-teddy. Geschikt voor alle leeftijden.

Retailprijs: €7,49
Opleg: €3,50
= 53% korting!

Big Nose Buddy 15cm

Joehoe, Nose Buddy hier! Dit onweerstaanbaar zacht en knuffelbaar beertje wil je nooit meer loslaten... Deze Nose Buddy is je vriend voor het leven! Geschikt voor alle leeftijden.

Retailprijs: €9,99
Opleg: €5,00
= 50% korting!

Big Nose Buddy 25cm

Deze Nose Buddy is al wat groter en stopt zijn neus makkelijk (én graag) in een heerlijke pot honing. Aan dit onweerstaanbaar snoetje kan niemand weerstaan! Geschikt voor alle leeftijden.

Retailprijs: €14,99
Opleg: €7,50
= 50% korting!

Big Nose Buddy 35cm

Knuffelplezier verzekerd met deze extra grote Nose Buddy! Extra groot formaat, maar daarom niet minder zacht... Een knuffelvriend voor jong en oud. Geschikt voor alle leeftijden.

Retailprijs: €29,99
Opleg: €9,50
= 68% korting!

*NIEUW!* Big Nose Buddy knuffelkussen

De Nose Buddies hebben een nieuw vriendje in de vorm van een superzacht knuffelkussen! Da’s nóg meer knuffelplezier met de Nose Buddies!

Retailprijs: €29,99
Opleg: €8,50
= 71% korting!

Wasadvies: stop je Buddy in een lauwwarm badje en laat hem aan de lucht drogen. Niet drogen in een wasdroger; niet bleken; niet strijken; niet chemisch reinigen. 
 

Hoe spaar je mee?

  • Per aankoopschijf van 5 euro*, ontvang je één zegel.
  • 10 zegels = volle spaarkaart.
  • Een volle spaarkaart + opleg = 1 knuffelbeer naar keuze.

*Uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen. Deze spaaractie is geldig zolang de voorraad strekt.

WIN een supercomfy teddy onesie!

Nóg meer knuffelalarm bij SPAR! Want jij maakt kans op één van de drie onesies. Ga samen met je gespaarde Nose Buddies op avontuur. Of naar dromenland, want deze onesie kan je ook als pyjama gebruiken.

Meedoen is simpel, dus waag zeker je kans!

Wat moet je doen: 

  1. Neem een leuke foto of selfie met je gespaarde Nose Buddies. 
  2. Mail je foto naar info@spar.be. (Vermeld ook in je mailtje je favoriete maat (S/M/L) voor de teddy onesie.)
  3. Duimen maar! 

Het wedstrijdreglement vind je hier.