Back to top

Nog meer voetbalfun met SPAR!

Creatief met EK-armbandjes

Bij SPAR scoor je tot en met 14 juli juichbandjes voor het EK-voetbal. Hoe je de 25 verschillende EK-bandjes verzamelt, ontdek je hier. 

Originele ideeën nodig voor je voetbalfeestje? Supporter ten volle voor onze Duivels met de EK-voetbalideeën op deze pagina!

#waarzijndiebandjes

Voetbaltapas in EK-stijl

Versier je je salon-, tuin- of eetkamertafel in EK-stijl voor de volgende voetbalmatch: 

 • Tag je wijnglas met een EK-bandje als glasmarker
  "Welk glas is van mij"? Hang de EK-armbandjes rond de (wijn-)glazen als glasherkenner. Zo weet je direct welk glas van wie is. Wie kiest welk land? 
   
 • Servettenhouder in EK-stijl 
  Rol servetten op en maak ze vast met een EK-armbandje. Dit geeft onmiddellijk een leuke extra touch aan je EK-borreltafel.
   
 • Dippen in een voetbalveld van guacamole 
  Wie kan er ‘nee’ zeggen tegen een yummy guacamoledip in de vorm van een voetbalveld? Verse ingrediënten en beetje creativiteit is echt alles wat je nodig hebt… Zelfgemaakt, vers, leuk en zo lekker!

Spelen wordt 10x leuker met de EK-armbandjes!

Verzamel enkele EK-armbandjes en daag het hele gezin uit tijdens het grote EK-armbandjesspel. Of je dit nu voor de match, tijdens de rust of na de match speelt - voetbalfun verzekerd! 

Wat heb je nodig: 

 • je verzameling EK-armbandjes
 • enkele flesjes
 • een (krijt- of alcohol-)stift

Hoe speel je het: 

 1. Nummer je flesjes met een stift. Elk getal komt overeen met het aantal punten dat dat flesje waard is. Het flesje met het hoogst mogelijke punten, staat op de moeilijkste plek. 
 2. Verspreid de flesjes over een vlakke ondergrond. 
 3. Neem 4 grote stappen naar achter en teken een startlijn. Pssst... maak het net iets moeilijker voor volwassenen door een tweede startlijn iets verder te tekenen. 
 4. Klaar voor de start...? Werpen maar! Probeer al je bandjes zo goed mogelijk rond de flesjes te gooien. Per bandje dat rond een flesje hangt, ontvang je de punten die aangegeven zijn op het flesje. 

Veel EK-speelplezier!
 

Nog meer gekke EK-voetbalideetjes

 • Outfit met een subtiel voetbaltintje
  Omdat er 25 verschillende EK-bandjes te verzamelen zijn, kunnen zelfs de fashionlovers het bandje met hun favoriete outfit combineren. 
   
 • Voetbalkapsel in 1-2-3 met de EK bandjes van SPAR  
  Doe eens iets zots met je haar! Maak gewoon een leuke dot of staart en draai er je favoriete EK-armbandje rond. 


Heb jij een van deze leuke EK-tips geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over onze juichbandjes? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #waarzijndiebandjes .