Back to top

De vrolijke, fluffy, kleurrijke Oddbods zie je niet enkel op tv... Je spaart ze nu ook exclusief in je SPAR en SPAR Express! 

Van schattige knuffel tot coole magneetstickers in een heus verzamelalbum: je krijgt geen genoeg  van deze toffe bende... Spaar zes weken lang mee voor onze knotsgekke vriendjes! 
 

Zo spaar jij mee voor coole Oddbods! 

Gratis stickerzakje

Per aankoopschijf van €10* ontvang je aan de kassa een gratis stickerzakje met daarin 1 sticker en 1 spaarzegel. Per aangekocht Milka-product ontvang je ook een gratis stickerzakje! 

(*uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen)

 

➡️ Gebruik de sticker om je verzamelalbum mee vol te plakken (of om je boeken, schriften, bureau mee op te fleuren).

➡️ Met de zegel spaar je voor een pluchen Oddbods knuffel. (details zie hieronder)

 

SPAAR mee voor Oddbods knuffels

Een volle spaarkaart van 10 zegels + een opleg van €4,95 = 1 Oddbods knuffel naar keuze!

Je kan kiezen tussen Fuse (rood), Zee (groen), Bubbles (geel) en Pogo (blauw). Alle knuffels waar je voor kan sparen, zijn ongeveer 17cm groot. 

Liever een grotere knuffel? Scroll naar beneden, doe mee met de wedstrijd in je SPAR en maak kans op een mega-XL Oddbod! 

 

Verzamelalbum voor je Oddbods-stickers

Je eigen superleuk doe- en spelboek van de Oddbods koop je voor maar €0,50 in jouw SPAR! 

Het Oddsbods-boek staat boordevol spelletjes en tekenplezier. Bovendien is het ook jouw persoonlijk verzamelalbum met plek voor al je Oddbods-stickers! 

Oddbods bij SPAR: wie is wie? 

De grappige Oddbods zijn 7 unieke vriendjes die samen dagelijkse situaties veranderen in buitengewone avonturen. En dat zorgt natuurlijk voor hilarisch grappige momenten, elke keer opnieuw!
 

Pogo

Met lolbroek Pogo verveel je je nooit! Hij is de meest ontdeugende Oddbod van de bende en neemt graag zijn vriendjes beet met allerlei moppen en fratsen. Het is zijn manier om te laten zien dat hij om je geeft! 

Bubbles

Onze sprankelende Bubbles houdt van ontdekken: sterrenkijken en experimenteren zijn helemaal haar ding. Ze is moedig, slim en heeft een heel losse en uitbundige stijl. Als ze maar plezier met je kan maken! 

Fuse

Sterk, sportief en met een échte tatoeage op zijn arm? Dat is stoere Fuse. Soms maakt hij per ongeluk dingen kapot, zo veel spieren heeft hij! Hoewel hij snel moppert of boos is, heeft hij ook een lieve kant. 

Zee

Als Zee niet slaapt, eet hij z'n buikje rond met al het lekkers dat hij te pakken kan krijgen. Maar van al dat eten wordt hij nogal moe. Of lui, hoe je het ook wilt noemen... Een videospelletje met je spelen? Daar maakt Zee graag tijd voor! 

Slick

Wie is er daar aan het dansen? Niemand anders dan Slick! Hij is gewoonweeg 'too cool for school' en wilt graag dat je dat bevestigt. Wist je trouwens dat hij een echte beroemdheid is op Oddtube? 

Jeff

Een keurige, verfijnde gentlemen? Dat is Jeff! Hij houdt van orde, netheid, luxe en chique dingen. Hoewel hij zichzelf de perfecte heer vindt, denken sommige Oddbods daar een beetje anders over. Maar hij doet z'n best, hoor! 

Newt

De allerliefste Oddbod! Wanneer Newt even niet bezig is met selfies maken, helpt ze graag haar vrienden die een duwtje in de rug nodig hebben. Soms wel een beetje koppig, maar dat maakt ze goed met haar schattigheid. 

Nog meer Oddbods fun

Download hier 4 knotsgekke Oddbods deurhangers. Afdrukken, uitknippen en ophangen maar! 

Of kleur je liever mee met de Oddbods? Ontdek hier de leukste Oddbods kleurplaten

Win een XL Oddbods knuffel! 

Nog meer knuffels op je kamer verzamelen dan die wat je bij SPAR kan sparen? Haast je naar de winkel, maak een gekke foto bij de Oddbods fotostand, post hem op onze facebookpagina @SPAR.be en maak kans! 

​​​Het wedstrijdreglement vind je hier. 

Exclusief: de nieuwste aflevering van de Oddbods!

Wauw! We mogen je verrassen met een aflevering van de Oddbods die niemand in héél de wereld ooit al gezien heeft... Speel hem hieronder af en ontdek het nieuwste avontuur van Newt!