Back to top

Spaar mee voor potten en pannen van Brabantia

Op je plaatsen, klaar... Koken maar! Want vanaf 11 maart spaar je bij SPAR voor superdeluxe braadpannen, kookpotten, wok en sauteerpan van Brabantia. Uiteraard stuk voor stuk van uit-ste-ken-de kwaliteit en met een korting van meer dan 60% t.o.v. de aanbevolen winkelprijs. 

Spaar voor kookplezier met SPAR & Brabantia

Hou je van lekker koken of van lekker eten? Of van beide? Dan mogen deze aluminium kookpotten en pannen uit de Infinity-lijn van Brabantia niet ontbreken in jouw keuken! De strafste voordelen op 'n rij: 

 • Ergonomisch in gebruik met een prachtig design
 • 3 anti-aanbaklagen (zonder PFOA) en een dikke bodem voor betere warmtegeleiding en warmtebehoud 
 • Je plaatst ze zorgeloos in de vaatwasser 
 • Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch en inductie)

De producten van Brabantia zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarom zeer geliefd in huishoudens wereldwijd. Waar ga jij voor sparen?

Waarom koken met potten en pannen van aluminium?

Simpel: het is een kwalitatief metaal dat zeer geliefd is bij iedereen die niet graag 5 kilo kookgerei van het fornuis tilt! 

Vraag snel naar je spaarkaart in je favoriete SPAR of SPAR Express. 

Waar ga jij voor sparen?

Brabantia kookpot 20cm

Deze kookpot (met een inhoud van 3,1l) inclusief glazen deksel met siliconen rand is geschikt voor al je dagelijkse bereidingen. Denk maar aan het koken van aardappelen, pasta of soep voor 1 à 2 personen. 
Tip: het deksel met siliconen rand past ook op de pan van 20 cm! 

Retailprijs: €82,00
Opleg: €24,50
= 70% korting!

Brabantia kookpot 24cm

Deze kookpot (met een inhoud van 5,1 liter) inclusief glazen deksel is geschikt voor al je dagelijkse bereidingen. Denk maar aan het koken van aardappelen, pasta of soep voor 3 à 4 personen. 
Tip: het deksel met siliconen rand past ook op de pan van 24cm! 

Retailprijs: €95,00
Opleg: €27,50
= 71% korting!

Brabantia sauspannetje 18cm

Het Brabantia sauspannetje inclusief deksel is de perfecte aanvulling voor elke hobbykok. Met dit steelpannetje wordt het een eitje om sauzen te bereiden.

Retailprijs: €74,00
Opleg: €24,50
= 67% korting!

Brabantia sauteerpan 28cm

Deze stijlvolle sauteerpan of hapjespan inclusief glazen deksel mag niet in je collectie ontbreken. Perfect voor het bereiden van je favoriete risotto, pastasaus of een mals stukje vlees. 

Retailprijs: €112,00
Opleg: €27,50
= 75% korting!

Brabantia wok 30cm

Wok je favoriete gerecht in een oogwenk met deze superdeluxe wokpan van Brabantia! Lekker groot en dus ideaal voor de knoeiers. Door de extra zijgreep haal je ze makkelijk van het vuur naar de tafel.  

Retailprijs: €94,00
Opleg: €27,50
= 71% korting!

Brabantia braadpan 20cm

Deze kleine braadpan (met een diameter van 20cm) is perfect om beperkte porties vlees of vis dicht te schroeien en te braden. Superhandig, want deze pan is superlicht! 

Retailprijs: €50,00
Opleg: €17,50
= 65% korting!

Brabantia braadpan 24cm

Deze middelgrote Brabantia braadpan (met een diameter van 24cm) is de oplossing voor de eeuwige twijfelaar(s). Door z'n grootte vormt hij de gulden middenweg voor de bereiding van tig gerechten. Superhandig, want deze pan is superlicht! 

Retailprijs: €59,00
Opleg: €19,50
= 67% korting!

Brabantia braadpan 28cm

Deze grote Brabantia braadpan (met een diameter van 28cm) is uitermate geschikt voor de bereiding van familiemaaltijden. Ideaal voor one-pot gerechten tot 4 personen en eigenlijk voor elk 'groter hongertje'. Superhandig, want zelfs deze pan is superlicht! 

Retailprijs: €69,00
Opleg: €24,50
= 65% korting!

Extra spaarplezier!

Brabantia sauspannetje 16 cm

Geen goede maaltijd zonder een heerlijke saus! Het compacte Brabantia sauspannetje met deksel helpt je snel verder met de bereiding van sauzen voor 2 tot 3 personen of het opwarmen van soepjes.

Retailprijs: €55,99
Opleg: €17,50
= 69% korting!

Brabantia sauteerpan 24 cm

De middelgrote Brabantia sauteerpan met glazen deksel, is hét compromis voor zowel grote als kleine gerechten. Met deze mooie hapjespan is het bereiden van sauzen, roerbakgerechten, maar ook het dikkere stuk vlees kinderspel!

Retailprijs: €99,99
Opleg: €24,50
= 76% korting!

Hoe spaar je mee?

 • Per aankoopschijf van 5 euro*, ontvang je één zegel.
 • 10 zegels = volle spaarkaart.
 • Een volle spaarkaart + opleg = 1 kookpot, braadpan of wok naar keuze.

*Uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen. Deze spaaractie is geldig tot 19/05/2021 of zolang de voorraad strekt.

Zo gebruik je de Brabantia Infinity-lijn in jouw keuken

 • Hoe gebruik je een sauteerpan? 
  De sauteerpan of hapjespan is perfect om al je stoofpotjes en eenpansgerechten in te bereiden. Ze lijkt op een koekenpan, maar heeft een hogere rand. Ook heeft deze pan een deksel om gerechten te laten sudderen zonder dat er vocht verloren gaat.
   
 • Kan je in een wokpan alleen wokgerechten maken? 
  Neen! Een wokpan kan wel elke maaltijd gezonder maken. Doordat je met deze pan op een hoge temperatuur kort aanbakt, blijven meer voedingstoffen bewaard én ben jij lekker snel klaar met koken. Bovendien hoef je hierin ook weinig olie te gebruiken. Da's dubbel zo gezond!
   
 • Daarom braden wij alleen nog maar in de pannen van Brabantia:
  Door hun stevige bouwkwaliteit en lichtgewicht, zijn de braadpannen van Brabantia een uitstekend alternatief voor zware gietijzeren braadpannen. Je tilt ze makkelijk van het fornuis, van tafel, in de vaatwasser! 


Heb jij al gekokkereld met de kookpotten en pannen van Brabantia? Of heb je zelf nog tips of een vraag over een van de aluminium kookpotten en pannen? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.