Back to top

Spaar mee met Frozen & SPAR!

De Disneyfiguren van Frozen zijn niet alleen te bewonderen in de films, maar ook in je SPAR of SPAR Express! Voor elke bengel is er een leuk Frozen-item terug te vinden.

Van toffe knuffels en kussens tot een leuke ontbijtset. Spaar 8 weken lang exclusief mee voor deze superschattige Disney-items. En dat met een korting tot 75% op de aanbevolen retailprijs.

Waar ga jij voor sparen?

Frozen knuffel-dekenset Olaf

Met deze Frozen knuffel-dekenset wordt knus onder een dekentje TV kijken nog leuker! Deze set is niet alleen superzacht maar ook handig op te bergen. De Olaf knuffel houdt het dekentje bij elkaar door de klittenband, super handig! Het dekentje is 100x120 cm.  

Retailprijs: €34,50
Opleg: €8,50

Frozen ontbijtset

Ontbijten wordt zoveel leuker met de betoverende ontbijtset van Frozen. De set bestaat uit een mok, een kommetje en een ontbijtbord. Alles wat je dus nodig hebt voor een geslaagd ontbijt! 

De ontbijtset is gemaakt van duurzaam en sterk porselein. Daarnaast is het porselein microgolfoven- en vaatwasbestendig. 

Retailprijs: €19,99
Opleg: €8,50

Frozen Elsa-kussen

Je kleine spruit zal magische dutjes doen met dit mooie Elsa-kussen. Dit superzachte kussentje is ideaal als decoratie, speelgoed of als reiskussentje. Door de compacte vorm is het makkelijk te vervoeren en is je bengel voorzien van entertainment.

Retailprijs: €17,50
Opleg: €6,50

Frozen Anna-kussen

Je kleine spruit zal magische dutjes doen met dit mooie Anna-kussen. Dit superzachte kussentje is ideaal als decoratie, speelgoed of als reiskussentje. Door de compacte vorm is het makkelijk te vervoeren en is je bengel voorzien van entertainment.

Retailprijs: €17,50
Opleg: €6,50

Frozen Olaf-kussen

Je kleine spruit zal magische dutjes doen met dit knotsgekke Olaf-kussen. Dit superzachte kussentje is ideaal als decoratie, speelgoed of als reiskussentje. Door de compacte vorm is het makkelijk te vervoeren en is je bengel voorzien van entertainment.

Retailprijs: €17,50
Opleg: €6,50

Frozen Sven-kussen

Je kleine spruit zal magische dutjes doen met dit schattige Sven-kussen. Dit superzachte kussentje is ideaal als decoratie, speelgoed of als reiskussentje. Door de compacte vorm is het makkelijk te vervoeren en is je bengel voorzien van entertainment.

Retailprijs: €17,50
Opleg: €6,50

Frozen knuffel Elsa (16 cm)

Elsa, de populaire prinses van Frozen is nu beschikbaar als leuke knuffel. De knuffel is 16 cm en is dus ideaal als knuffel of als speelgoed! Kinderhartjes zullen alvast sneller slaan bij deze betoverende knuffelpop en ze hebben gegarandeerd een vriendje voor het leven. 

Retailprijs: €14,99
Opleg: €6,50

Frozen knuffel Olaf (16 cm)

Olaf, de knotsgekke sneeuwman van Frozen is nu beschikbaar als leuke knuffel. De knuffel is 16 cm en is dus ideaal als knuffel of als speelgoed! Kinderhartjes zullen alvast sneller slaan bij deze betoverende knuffelpop en ze hebben gegarandeerd een vriendje voor het leven.  

Retailprijs: €14,99
Opleg: €6,50

Frozen mok Elsa

Drink jouw favoriete drankje voortaan uit deze betoverende Elsa-mok! De prachtige afbeelding en de gebruiksvriendelijkheid maken van deze mok een absoluut top-product. Door de grote oren is deze mok makkelijk vast te houden, ideaal voor kleine kinderhandjes.

Deze keramische mok is vaatwassser- en magnetronbestendig.

Retailprijs: €9,99
Opleg: €3,50

Frozen mok Anna

Drink jouw favoriete drankje voortaan uit deze superleuke Anna-mok! De prachtige afbeelding en de gebruiksvriendelijkheid maken van deze mok een absoluut top-product. Door de grote oren is deze mok makkelijk vast te houden, ideaal voor kleine kinderhandjes.

Deze keramische mok is vaatwassser- en magnetronbestendig.

Retailprijs: €9,99
Opleg: €3,50

Frozen mok Olaf

Drink jouw favoriete drankje voortaan uit deze knotsgekke Olaf-mok! De prachtige afbeelding en de gebruiksvriendelijkheid maken van deze mok een absoluut top-product. Door de grote oren is deze mok makkelijk vast te houden, ideaal voor kleine kinderhandjes.

Deze keramische mok is vaatwassser- en magnetronbestendig.

Retailprijs: €9,99
Opleg: €3,50

Frozen mok Kristoff

Drink jouw favoriete drankje voortaan uit deze stoere Kristoff-mok! De prachtige afbeelding en de gebruiksvriendelijkheid maken van deze mok een absoluut top-product. Door de grote oren is deze mok makkelijk vast te houden, ideaal voor kleine kinderhandjes.

Deze keramische mok is vaatwassser- en magnetronbestendig.

Retailprijs: €9,99
Opleg: €3,50

Hoe spaar je mee?

  • Per aankoopschijf van 5 euro*, ontvang je één zegel.
  • 10 zegels = volle spaarkaart.
  • Een volle spaarkaart + opleg = 1 Frozen-artikel naar keuze.

*Uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen. Deze spaaractie is geldig tot 19/10/2022 of zolang de voorraad strekt.


Terug naar school gaan was nog nooit zo leuk dankzij Frozen & SPAR!