Back to top

De 80 beste recepten uit 100 edities van Peper & Zout, aangevuld met 21 originele ‘speciallekes’ door topchef Wouter van der Vieren. Dat zijn 101 gerechten om je vingers bij af te likken... Vanaf nu te koop in je SPAR!

Het idee

Eten wat de pot schaft. Daar houden we bij Peper & Zout wel van. En wat in die pot zit, moet van bij ons komen. En vooral lekker zijn!

Al 100 edities lang brengen we met Peper & Zout lekkere kost met (h)eerlijke ingrediënten. En die ingrediënten zetten we graag in de kijker in onze limited edition kookboek!

In de hoofdrol 

We verzamelden 20 favorieten: stuk voor stuk basisproducten waarvoor je dagelijks bij je SPAR terecht kan. Deze toppers vormen de basis voor 80 eerlijke recepten, boordevol smaak! Van aardappel tot varkensvlees en van chocolade tot witloof: allemaal lekker van bij ons…

Als kers op de taart lieten we ook topchef Wouter van der Vieren zijn ding doen met deze producten: goed voor nog eens 21 recepten… met net dat ietsje meer.

Kortom: 101 recepten die ervoor zorgen dat wat de pot schaft, elke keer opnieuw een succes zal zijn!

 

Dat gaat smaken!