Back to top

Mosseldiner voor twee in je SPAR!

SPAR stunt met een Mega Mossel Promo: Jumbo mosselen + verse frieten + mosselgroenten voor 2 personen voor maar €19,90! 

Perfect voor een romantisch diner met twee! Haast je snel naar je favoriete SPAR of SPAR Express voor de lekkerste mosseltjes. 

In het pakket vind je verse Jumbo mosselen (2 kg), SPAR mosselgroenten (250 g) en Quik's verse frieten (700 g)! 

Mega mossel promo bij SPAR:

Jumbo Mosselen

Verse jumbo mosselen, afkomstig uit de zuivere en voedselrijke wateren van de Oosterschelde en de Waddenzee, waardoor ze de bekende romige, zilte smaak hebben, die typisch is voor een goede mossel. 

Prijs: €16,50

Quik's Verse frieten

Deze frietjes worden dagelijks vers gemaakt, net zoals jij ze thuis ook zou maken. De frietjes worden gesneden uit verse kwaliteitsaardappelen en voorgebakken in volledige high oleic zonnebloemolie. Het resultaat zijn ambachtelijke frietjes met een authentieke aardappelsmaak!

Prijs: €2,40

SPAR Mosselgroenten

Ajuin, selder, de basis voor een lekkere pot mosseltjes. Geen tranende ogen, zakje openen en toevoegen aan de mosselen. Zo klaar! 

Prijs: €1,00


Snel naar je SPAR voor de lekkerste mosseltjes van eigen bodem! Nog op zoek naar inspiratie of tips voor de lekkerste mosseltjes? Ontdek hier de leukste inspiratie. Heb je nog een vraag of zelf tips over mosselen van eigen bodem?  Laat het ons zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.