Back to top

SUPERPROMO IN JE SPAR!

SPAR stunt met een Mega Mossel Promo. Je koopt van 28/01 t.e.m. 31/01 Jumbo mosselen (2kg) + verse frieten + mosselgroenten voor maar €15. Haast je snel naar je favoriete SPAR of SPAR Express voor de lekkerste mosseltjes! In het pakket vind je verse Jumbo mosselen (2 kg), SPAR mosselgroenten (250 g) en Quik's verse frieten (700 g)! 

Dit kan je terugvinden in je pakket:

Jumbo Mosselen 2 kg

Verse Jumbo mosselen, afkomstig uit de zuivere en voedselrijke wateren van de Oosterschelde en de Waddenzee, waardoor ze de bekende romige, zilte smaak hebben, die typisch is voor een goede mossel. 

Quik's Verse frieten 700 g

Deze frietjes worden dagelijks vers gemaakt, net zoals jij ze thuis ook zou maken. De frietjes worden gesneden uit verse kwaliteitsaardappelen en voorgebakken in volledige high oleic zonnebloemolie. Het resultaat zijn ambachtelijke frietjes met een authentieke aardappelsmaak!

SPAR Mosselgroenten 250 g

Ajuin, selder, de basis voor een lekkere pot mosseltjes. Geen tranende ogen, zakje openen en toevoegen aan de mosselen. Zo klaar! 


Snel naar je SPAR voor de lekkerste mosseltjes van eigen bodem! Nog op zoek naar inspiratie of tips voor de lekkerste mosseltjes? Ontdek hier de leukste inspiratie.