Back to top

Bereid je voor op een sprankelend eindejaar met deze zorgvuldig geselecteerde feestwijnen. Maak je eindejaarsfeest onvergetelijk en scoor nu je tweede fles aan -50%!

Welke wijnen doen mee?

 

Landhaus Paul Zwiegelt Selection

Een volle rode wijn met een diepe robijnrode kleur. De combinatie van zwarte kersen, gekonfijte bramen en een toets van chocolade maakt van deze wijn een topproduct. 

Serveren: Perfecte match voor rund-, varkens- en lamsvlees. Ook heerlijk bij gekruide gerechten.

Tip: Varkenshaasje met gegratineerde pastinaakpuree smaakt eens zo lekker!

Landhaus Paul Grüner Veltliner Selection

Deze Oostenrijkse witte wijn heeft een rijke, complexe, kruidige smaak van fris geel en groen fruit.

Serveren: Samen met vis of schaaldieren is dit een onweerstaanbare combinatie!

Tip: Tover het ideale feestmenu op tafel met dit vispannetje.

Château Monplaisir Bordeaux

De fonkelende kleur van deze wijn nodigt je uit om samen te genieten van de aroma's van perfect gerijpte druiven. In de mond biedt deze wijn een frisse, volle smaak die wordt ondersteund door zijdezachte tannines.

Serveren: Niet alleen heerlijik bij gekruide gerechten of varkens- en rundsvlees, maar ook een perfect wijntje voor bij eend, wild en gevogelte.

Tip: Met deze eendenfilet in sinaasappelsaus blaas je je gasten gegarandeerd omver.

Château le Grillon Bordeaux Supérieur

Met zijn prachtige robijnrode kleur verleidt deze wijn je direct. In de neus ruik je weelderige aroma's van rood fruit en kruiden, en de smaak is perfect in balans en harmonieus.

Serveren: Combineer met rund- en varkensvlees, gekruide gerechten, wild, of een heerlijk wildstoofpotje voor een unieke smaaksensatie!

Tip: Ga voor dit hertenstoofvlees met bier en peperkoek.

Château Pagnac Saint-Émillion

Een schitterende wijn met een prachtige granaat- tot robijnrode kleur en met verfijnde aroma's van rode vruchten.

Serveren: Extra lekker bij pasta's, kazen en gekruide gerechten. Ook goed te combineren met rundsvlees en parelhoen.

Tip: Deze sappige parelhoenfilet is gegarandeerd een succes!

Casali del Barone 150+1 Piemonte DOC Barbera

Robijnrode wijn met subtiele bloemige tonen en verfijnde accenten van rijp rood fruit. In de mond vol en rond met een zachte smaak van pure chocolade en een kruidige afdronk.

Serveren: Deze wijn past perfect bij rund-, varkens- en lamsvlees. Ook goed te combineren met kazen.

Tip: Probeer lam met honing en pruimen eens!

Cantina di Ora Amicale Rosso Italia

Alleen maar de beste rode druiven werden voor deze diepe robijnrode wijn geblend. Deze volle, fluweelzachte wijn verrast met intense aroma's van rijpe frambozen, zwarte kersen en zoete nuances van kruiden en chocolade. 

Serveren: Deze wijn laat wild extra spreken. Pasta's, rund- en varkensvlees zijn ook perfect te combineren.

Tip: Verwen je gasten met dit everzwijngebraad.

Cantina di Ora Amicale Bianco

Italiaanse fluweelzachte wijn met heerlijke bianco-venetodruiven. Fris, licht en met toetsen van appel en perzik. 

Serveren: Heerlijk bij vis, schaaldieren, konijn en parelhoen.

Tip: Deze gebakken konijnenfilet is de perfecte match!

Les Cépages by Louis Chavy Viognier

Franse witte wijn op basis van de viognierdruif. Dit is de rijzende ster onder de witte druivenrassen.

Serveren: Ideaal om te combineren met vis, schaaldieren en gevogelte. Deze wijn is ook perfect om te drinken als aperitief.

Tip: Met deze zalmvidee breng je feest op tafel!

Cantina di Ora Amicale Pinot Grigio

Heerlijk roséwijntje op basis van de pinot-grigiodruif. Deze volle wijn bevat toetsen van kers, bosbes en framboos.

Serveren: Niet alleen lekker als aperitief, maar ook perfect te combineren met pasta's en vis.

Tip: Deze spicy oesters zijn het perfecte aperitiefhapje!