Back to top

Dit is de meest ontspannende spaaractie van het jaar! 

Een heerlijk wellnessgevoel bij je thuis creëren? Zo eenvoudig, dankzij SPAR! Spaar 4 weken lang mee voor superzachte handdoekensets, gezellig sfeerlicht en ontspannende aroma's tot -61% t.o.v. de aanbevolen winkelprijs!

Maak van jouw thuis een oase van rust! 

Thuis is de plek waar we ons het meest op ons gemak voelen. Waar we de kleine geluksmomenten van het leven omarmen en vieren.

De nieuwste spaaractie bij SPAR is geïnspireerd op deze momenten. Van het gevoel van superzacht stof tegen je huid tot heerlijk serene geuren die tot de verbeelding spreken. Zo maken we het leven een beetje fijner, een beetje zachter, een beetje mooier...

Want zo'n stukje paradijs in huis, dat kunnen we nu zeker gebruiken! 
 

Waar ga jij voor sparen?

Bolsius geurkaars Lazy Sunday

De Lazy Sunday geurkaars van Bolsius met aroma's van rozenblaadjes en lavendelbloesem is niet alleen mooi van design, maar straalt ook warmte en gezelligheid uit in je woonkamer, badkamer, bureau,... 

Retailprijs: €8,99
Opleg: €5,25
= 42% korting!

Bolsius geurkaars Garden dreams

De Garden Dreams geurkaars van Bolsius verspreidt zachte aroma's van tomatenbladen, groene kruiden en zacht mos. Zo geniet je op elk gewenst moment van frisse zomergeuren in huis. Perfect voor koude wintermaanden! 

Retailprijs: €8,99
Opleg: €5,25
= 42% korting!

Bolsius geurkaars Lazy Sunday

Met deze geurkaars van Bolsius verspreid je de heerlijke geur van rozenblaadjes en lavendelbloesem in huis. De tafelkaars met meerdere lonten brandt langdurig en perfect op. Brandtijd: 37 uur! 

Retailprijs: €14,99
Opleg: €7,95
= 47% korting!

Bolsius geurkaars 13,7 cm Spa Time

Met deze geurkaars van Bolsius verspreid je de heerlijke geur van champacabladeren en muskusbloemen in huis, voor het ultieme zen-gevoel. De tafelkaars met meerdere lonten brandt langdurig en perfect op. Brandtijd: 37 uur! 

Retailprijs: €14,99
Opleg: €7,95
= 47% korting!

Bolsius geurdiffuser Bubbles & Blessings

Dankzij deze geurdiffuser met aroma's van sappig rood fruit en rozen haal je meteen warmte en gezelligheid in huis. De stokjes absorberen op natuurlijke wijze de vloeistof en verspreiden vervolgens een heerlijke geur.

Retailprijs: €12,99
Opleg: €7,95
= 39% korting!

Bolsius geurdiffuser Spa Time

Dankzij de frisse Spa Time geurdiffuser met zachte aroma's van champacabladeren en muskusbloemen geniet je van een aangename geur in huis. De stokjes absorberen op natuurlijke wijze de vloeistof en verspreiden vervolgens een heerlijke geur.

Retailprijs: €12,99
Opleg: €7,95
= 39% korting!

De Witte Lietaer handdoekenset beige

Luxueus, kwalitatief badtextiel gemaakt van 100% fairtrade katoen. De set bestaat uit een washandje, een handdoek (50x100cm) en een badlaken (70x140cm) in een zachte, beige kleur die overal bij past. 

Retailprijs: €25,95
Opleg: €10,00
= 61% korting!

De Witte Lietaer handdoekenset Dark grey

Luxueus, kwalitatief badtextiel gemaakt van 100% fairtrade katoen. De set bestaat uit een washandje, een handdoek (50x100cm) en een badlaken (70x140cm) in een donkergrijze kleur die overal bij past. 

Retailprijs: €25,95
Opleg: €10,00
= 61% korting!

Hoe spaar je mee?

  • Per aankoopschijf van 5 euro*, ontvang je één zegel.
  • 10 zegels = volle spaarkaart.
  • Een volle spaarkaart + opleg = 1 handdoeken-set, geurkaars of geurdiffuser naar keuze.

*Uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen. Deze spaaractie is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Wist je dat... 

... geur het sterkste zintuig is? Het staat direct in verbinding met je hersenen en is gekoppeld aan je langetermijngeheugen. Je hoeft een geur niet eens bewust te beleven, zolang je hersenen de geur signaleren is het voldoende om er een emotie of actie aan te koppelen.

Het ruiken van jouw favoriete geur kan je humeur een enorme oppepper geven!

Zo heb je héél lang plezier van je handdoeken!

Voor je begint...
Was je handdoeken voor het eerste gebruik op 30°. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken pas hun absorptievermogen. Daarna kan je je badtextiel steeds op maximaal 60° wassen met gelijke kleuren. 

Zachtheid behouden? 
Door een scheutje azijn toe te voegen bij elke wasbeurt blijven de kleuren mooi en de stof heerlijk zacht. 

Slijtage van je badtextiel tegengaan
Je kunt het vormen van beschadigingen voorkomen door  niet te wassen in combinatie met onderdelen als knopen of ritssluitingen. Dan kan het stof er ook niet achter blijven haken.