Back to top

Win jouw superdeluxe aperomoment bij SPAR!

Maak dit najaar kans op 1 van de 2600 heerlijke aperoboxen.

Het aperitief is het moment bij uitstek om gezellig binnen je bubbel te knabbelen. Bij SPAR maken we dat moment nóg beter met maar liefst 2600 superdeluxe aperoboxen om te winnen! Boordevol lekkers van topkwaliteit, zoals chips, nootjes, crackers en natuurlijk een dipsausje - aangevuld met (uiteraard!) bubbels, met én zonder alcohol. 

Kortom - een box om je duimen en vingers bij af te likken!

Jouw SPAR aperobox in 3 stappen:

1) Verzamel spaarzegels 

  • Per aankoopschijf van €10 ontvang je één spaarzegel in je SPAR (uitgezonderd rookwaren, leeggoed, service-elementen en kansspelen). 
  • Bij aankoop van één van de deelnemende merken°, verdien je extra zegels.
  • 30 zegels = in volle spaarkaart. 
     

2) Deponeer je spaarkaart in de wedstrijdurne

Volle spaarkaart? Vul op de achterkant je gegevens en de schiftingsvraag in. Klaar? Deponeer dan je spaarkaart in de apero-bus in je SPAR. 

3) Duimen maar! 

De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht. Dat wordt smullen! 
 

° Deelnemende merken (aangeduid in de winkel): Fuze Tea, LU, Délio, Herta, Lay's, Knorr, Nalu, Lotus, L'Or, Jupiler, Tuc, Douwe Egberts, Devos Lemmens, Danone en Côte d'Or. 

 

De aperoboxen zijn gevuld met een heleboel lekkers: 

Vintense rosé bubbels (alcoholvrij)

Geniet tijdens 't aperitief van de fijne sprankels van deze alcoholvrije, licht mousserende roséwijn. Evenwichtig en elegant, met zachte aromatische smaken. Perfect voor elke bubbelvriend die graag een glaasje zonder alcohol drinkt.  

Waarde: €5,25 (75cl)

Cava Aretey brut

It's cava time! Deze aangename cava is onmisbaar dit eindejaar: van aperitief of voorgerecht met bubbels tijdens de feesten, tot lekker gezellig op een gewone vrijdagavond voor tv. Bij elke slok proef je een zachte aanzet die eindigt in een klein aangenaam bittertje. 

Waarde: €9,09 (75cl)

SPAR Tortilla chips original

Onze naturel nacho chips zijn perfect om mee te dippen! Proef zeker de extreme crunch van de geroosterde mais-tortilla's in combinatie met de salsa dip, die je ook in deze box terugvindt. 

Waarde: €1,29 (200g)

SPAR Salsa dip cheese

Deze kaasdip is een echte klassieker. De romige textuur combineert heerlijk met traditionele nacho-driehoekjes. Cheeselovers, are you there? 

Waarde: €1,92 (300g)

SPAR Mini toast original

Knapperige mini's die perfect zijn als dipper, als toastje of zelfs in de soep. Besmeer ze met je favoriete smeersalade voor een retro aperitiefhapje! 

Waarde: €1,05 (120g)

SPAR Hummus Pea chips

Gezond, gemaakt van superfoods, vegan én glutenvrij. Van deze Hummus Pea chips kan jij smullen zonder schuldgevoel! Ideaal als healthy en lekkere knabbel in plaats van 'gewone' chips of nootjes. 

Waarde: €1,82 (100g)

SPAR Grissini piccoli look & basilicum

Krokante en artisanale brooddipper. Deze grissini verrijkt met look & basilicum zijn de ideale aperitiefkoekjes tijdens je apero-moment. 

Waarde: €4,25 (200g)

SPAR Groene pesto

Deze Italiaanse saus op basis van olijfolie, basilicumblaadjes en knoflook is de smaakbrenger bij uitstek! Heerlijk om je SPAR grissini in te dippen. 

Waarde: €2,59 (150g)

SPAR Apero gouda belegen

Heerlijke oude Gouda kaas in blokjes gesneden. Lekker simpel én makkelijk. Klaar om te serveren bij het aperitief, in een salade, bij de tapas of voor tv.

Waarde: €3,19 (150g)

SPAR Apero mix schotel

Deze kant-en-klare schotel is rijkelijk gevuld met allerlei lekkers zoals groene olijven, jonge kaasblokjes, salamiblokjes en gehaktballetjes. Klaar om te serveren! 

Waarde: €7,35 (400g)

Nóg meer korting!

Naast al deze heerlijke SPAR-producten en bubbels. Kan je in je aperobox ook nog enkele leuke kortingen terugvinden van de deelnemende merken°. 

Waar wacht je nog op? 

Haast je naar je SPAR of SPAR Express, spaar mee en... duimen maar!

Wedstrijdreglement: Spaar & win een aperobox!