Wafelpizza’s

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
12 sneetjes brood
200 g passata
1 teentje knoflook, geperst
enkele blaadjes basilicum
1 tl gedroogde oregano
80 g geraspte mozzarella
200 g salami, in schijfjes
peper & zout
Ingrédients: 
12 tranches de pain
200 g de passata
1 gousse d’ail, écrasée
quelques feuilles de basilic
1 cc d’origan séché
80 g de mozzarella râpée
200 g de salami, en rondelles
poivre & sel
Bereiding: 

Meng de look onder de passata. Scheur de basilicum klein en meng ook onder de saus. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.

Verwarm een wafelijzer. Besmeer 6 sneetjes brood met een flinke lepel saus. Laat 1 cm van de randen onbedekt. Beleg de saus met de salami en bestrooi met de kaas. Leg er de resterende sneetjes brood op.

Bak de pizzabroodjes goudbruin in het wafelijzer.

Je kids kunnen de saus makkelijk zelf maken en de wafels beleggen!