Toast champignon

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
10 min
Ingrediënten: 
500 g champignons
4 dikke sneden brood
250 ml volle room
1 el verse tijmblaadjes + extra om te garneren
2 el gehakte dragon
sap van ½ citroen
boter
olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
500 g de champignons
4 tranche de pain, épaisses
250 ml de crème entière
1 cs de feuilles de thym frais + un peu pour garnir
2 cs d’estragon haché
le jus de ½ citron
beurre
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Borstel de champignons schoon en snij in vier. Smelt een klontje boter in een pan en bak de champignons goudbruin. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout en laat even doorwarmen.

Halveer de sneden brood en rooster ze goudbruin in de broodrooster. Giet de room bij de champignons en laat de saus even indikken. Roer er de dragon en tijm door. Schik de toasten op de borden en schep er de champignons op. Werk af met takjes tijm.