Pindarotsjes

Aantal stuks: 
16
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
25 min
Bereidingstijd: 
60 min
Ingrediënten: 
100 g melkchocolade
100 g pure chocolade
100 g witte chocolade
200 g geroosterde pinda’s
Ingrédients: 
100 g de chocolat au lait
100 g de chocolat noir
100 g de chocolat blanc
200 g de cacahuètes rôties
Bereiding: 

Smelt de 3 chocoladesoorten apart au bain-marie of in de microgolfoven. Halveer de hele pinda’s.

Verdeel de pinda’s in drie porties. Schep 1 portie door de gesmolten melkchocolade, de tweede portie door de pure chocolade en de laatste portie door de witte chocolade. Zet de drie kommetjes tien minuten in de koelkast.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en schep er hoopjes van het chocolade-notenmengsel op. Laat minstens in 1 uur hard worden in de koelkast.