Perziksangria

Aantal personen: 
6
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
1h
Bereidingstijd: 
10 min
Ingrediënten: 
2 perziken
1 nectarine
1 sinaasappel, gewassen, in halve schijfjes
1 citroen, gewassen, in halve schijfjes
6 basilicumblaadjes
1 fles rosé wijn
ginger ale
Ingrédients: 
2 pêches
1 nectarine
1 orange, lavée, en demi rondelles
1 citron, lavé, en demi rondelles
6 feuilles de basilic
1 bouteille de vin rosé
ginger ale
Bereiding: 

Was de perziken en nectarines en snij ze in stukjes van ongeveer 2 cm.

Doe ze samen met de sinaasappel-,citroenschijfjes en de basilicumblaadjes in een grote karaf. Voeg de rosé toe, dek af met plasticfolie en zet minstens 1 uur in de koelkast.

Vul de glazen met ijsblokjes en giet ze voor 2/3 vol met de sangria. Vul de glazen aan met wat limonade  ginger ale om je sangria lekker sprankelend te maken.