Kipsandwich met krokante groentjes

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
1 ciabatta
300 g kipfilet, in reepjes
2 el geraspte mozzarella
spaghetti groentemix SPAR
handvol kerstomaatjes, gehalveerd
handvol rucola
4 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
1 el currypoeder
Olijfolie
peper & zout
Ingrédients: 
1 ciabatta
300 g de filet de poulet en lamelles
2 cs de mozzarella râpée
SPAR mix de légumes pour spaghetti
1 poignée de tomates cerise coupées en deux
1 poignée de rucola
4 cs de yaourt à la grecque
2 cs de mayonnaise
1 cs de curry en poudre
huile d’olive
poivre & sel
Bereiding: 

Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de groenten beetgaar. Schep ze uit de pan en zet opzij. Verhit opnieuw een scheutje olijfolie en bak de kippenreepjes krokant. Kruid met peper en zout.

Meng de yoghurt met de mayonaise en het currypoeder en kruid met peper en zout. Verdeel de ciabatta in 4 stukken. Snij de stukken open en besmeer 1 kant met 2/3 van de dressing.

Beleg ze met de rucola, de tomaatjes en de gebakken groenten. Verdeel er de kippenreepjes over, bestrooi met de mozzarella en bedruppel met de resterende dressing. Geef er nog een draai van de peper over en serveer meteen.