Happybowl met courgetti

Aantal personen: 
2
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
40 min
Ingrediënten: 
150 g rijst
300 g SPAR pompoenblokjes
1 rode paprika, in blokjes
200 g broccoli, in roosjes
1 courgette
bakje waterkers
1 tl paprikapoeder
Olijfolie
peper & zout
Voor de dressing:
1 el mosterd
2 el olijfolie
1 tl zout
1 tl honing
2 tl citroensap
Ingrédients: 
150 g de riz
300 g de cubes de potiron
SPAR 1 poivron rouge, en dés
200 g de brocoli, les roses
1 courgette
un ravier de cresson
1 cc de paprika en poudre
huile d’olive
poivre & sel
Pour le dressing:
1 cs de moutarde
2 cs d’huile d’olive
1 cc de sel
1 cc de miel
2 cc de jus de citron
Bereiding: 

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

Maak met een spirellisnijder of dunschiller lange slieren van de courgette. Blancheer de broccoliroosjes beetgaar in lichtgezouten water. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de pompoenblokjes beetgaar. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Schep uit de pan. Bak nu de paprikablokjes beetgaar. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan. Doe hetzelfde met de courgetteslierten.

Meng alle ingrediënten voor de dressing.

Schik alle ingrediënten in 2 grote kommen. Bedruppel met de dressing en werk af met wat waterkers.