Gevuld brood classic

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
1 rond, bruin tarwebrood
4 eieren, hardgekookt, in plakjes
8 plakjes jonge kaas
100 g rucola
4 tomaten
100 g zongedroogde tomaten
3 el mayonaise
2 el Griekse yoghurt
2 el gehakte munt
peper & zout
Ingrédients: 
1 pain complet gris rond
4 œufs cuits dur, en rondelles
8 tranches de fromage jeune
100 g de rucola
4 tomates
100 g de tomates séchées au soleil
3 cs de mayonnaise
2 cs de yaourt à la grecque
2 cs de menthe hachée
poivre & sel
Bereiding: 

Meng de mayonaise en de munt onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.

Snij de bovenkant van het brood en hol het brood uit. Bedek de bodem van het brood met 1/3 van de rucola, de helft van de plakjes tomaat en de helft van de plakjes kaas. Druppel er de helft van de yoghurtdressing over.

Leg er 1/3 van de rucola op en beleg met de resterende plakjes tomaat, de kaas, de zongedroogde tomaten en de eieren. Kruid met peper. Bedruppel met de resterende dressing en leg er de rest van de rucola op. Dek af met de bovenkant van het brood.