Gegrild fruit

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Voorbereidingstijd: 
10 min
Bereidingstijd: 
5 min
Ingrediënten: 
1 ananas
4 nectarines
1 el honing
150 ml mascarpone of Griekse yoghurt
2 el poedersuiker
1 el gehakte munt + extra muntblaadjes
2 el geraspte kokos
Ingrédients: 
1 ananas
4 nectarines
1 cs de miel
150 ml de mascarpone ou de yaourt grec
2 cs de sucre en poudre
1 cs de menthe hachée + quelques feuilles
2 cs de coco râpé
Bereiding: 

Verwijder de kroon en de onderkant van de ananas. Snij de ananas in 8 parten en verwijder de harde kern. Snij ook de nectarines door en verwijder de pit. Leg de ananasparten en de nectarines met het snijvlak naar beneden op de barbecue tot er zich mooie grillstrepen vormen. 

Roer intussen de poedersuiker en de gehakte munt onder de mascarpone. Vul de halve nectarines met een lepel mascarpone. Schik het fruit op een schaal en besprenkel met de honing. Bestrooi met de geraspte kokos en werk af met enkele muntblaadjes. Geef er de mascarpone bij.