Colombia-style hot dog

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
25 min
Ingrediënten: 
4 piccolo’s
4 varkens-runderworsten
handvol tortilla-chips naturel
1/2 ananas, in blokjes
1 teentje knoflook
1 tl sojasaus
½ chilipeper, grof gehakt
150 g kant-en-klare coleslaw
2 el ketchup
2 el mosterd
Boter
peper & zout
Ingrédients: 
4 piccolos
4 saucisses porc/boeuf
1 poignée de chips tortilla naturel
1/2 ananas, en dés
1 gousse d’ail
1 cc de sauce soja
½ piment, haché gros
150 g de coleslaw préparé
2 cs de ketchup
2 cs de moutarde
beurre
poivre & sel
Bereiding: 

Verhit een klontje boter in een pan en bak de worsten gaar. Doe de chips in een plastic zakje en ga er met een deegroller over.

Doe 2/3 van de blokjes ananas, look, sojasaus en chilipeper in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Doe alles in een steelpannetje en warm op.

Snij de broodjes open. Beleg ze met wat coleslaw, leg er een worst op en verdeel de resterende ananasblokjes over. Bedruppel met de ketchup en mosterd. Strooi er de chips over en serveer er de ananassaus bij.