Brood vullen voor kinderen

Aantal personen: 
4
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
15 min
Ingrediënten: 
1 klein, rond wit boerenbrood
2 grote wortelen, geraspt
½ ijsbergsla
150 g kippenwit
½ komkommer, in plakjes
1 bol mozzarella, in plakjes
handvol dille, grof gesneden
4 el mayonaise
peper
Ingrédients: 
1 petit pain blanc de campagne rond
2 grosses carottes râpées
½ salade iceberg
150 g de blanc de poulet
½ concombre, en rondelles
1 boules de mozzarella, en tranches
1 poignée d’aneth coupée grossièrement
4 cs de mayonnaise
poivre
Bereiding: 

Snij de bovenkant van het brood en hol het brood uit.

Trek de blaadjes van de ijsbergsla los en bedek de bodem van het brood met 1/3 van de slablaadjes. Leg de geraspte wortel op de sla. Bestrijk met 2 el mayonaise en bestrooi met de helft van de dille. Kruid met peper. Leg er de komkommer op en de plakjes mozzarella. Bedek met 1/3 van de slablaadjes. Bestrijk met de rest van de mayonaise.

Verdeel er het kippenwit over en bestrooi met de rest van de dille. Kruid met peper. Verdeel er de rest van de sla over, dek af met de bovenkant van het brood en druk goed aan. Snij het brood net voor het opdienen voorzichtig in stukken.