Bananenbrood

Aantal stuks: 
1
Moeilijkheidsgraad: 
Makkelijk
Bereidingstijd: 
60 min
Ingrediënten: 
3 rijpe bananen
3 eieren
150 g amandelpoeder
2 el honing
2 tl bakpoeder
50 g pure chocola, gehakt
100 g gemengde noten, gehakt
30 g kokospoeder
snuf zout
Ingrédients: 
3 bananes mûres
3 œufs
150 g d’amande en poudre
2 cs de miel
2 cc de levure en poudre
50 g de chocolat pur, haché
100 g d’un mix de noix, hachées
30 g de coco en poudre
pincée de sel
Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180°C. Pureer de bananen met de honing glad met een staafmixer.

Voeg één voor één de eieren toe en klop ze met een garde door het beslag.

Spatel het amandelmeel, 2/3 van de noten, de chocolade, het bakpoeder, het kokospoeder en het zout door het beslag.

Vet een cakevorm in en giet het mengsel in de vorm. Bestrooi met de resterende noten. Bak het bananenbrood in ongeveer 45 minuten goudbruin.